Screen
VPV Sun Solutions

Buitenzonwering

Zonnetenten - screens - buitenjaloeziën

Talloze mogelijkheden om
de zon te weren

screens

Filteren van het licht

Screens houden tot 85% van de zonnestralen tegen. Hoewel er geen inkijk mogelijk is, is er toch nog voldoende licht binnenshuis. Ze filteren het licht waardoor er geen verblinding meer is bij fel zonlicht en er bijvoorbeeld ook geen hinderlijke weerkaatsing is op beeldschermen.

Screens worden gemonteerd aan de buitenkant van uw huis. Zo wordt het felle zonlicht al tegengehouden voordat ze de ramen bereiken. Hierdoor kan het glas in uw ramen niet opwarmen, waardoor de temperatuur in huis de hele dag lang heerlijk koel blijft.

ZIP-screens

Dit zijn schermen waarbij op het uiteinde van de doek een rits zit die vastgehouden wordt in de geleiders. Dit windvaste scherm kan ook grotere afmetingen aan, tot 6m !

 

Traditionele screens

Deze hebben een kleinere kast en fijnere geleiders. Daarnaast zijn er ook vele geleidingsmogelijkheden: platte geleiders, c-geleiders, c-clips of staaldraad. Ze kunnen makkelijk gecombineerd worden met een traditioneel vliegenraam. Tevens zijn meerdere verticale zonneschermen koppelbaar.

Zonnetenten

Een schaduwrijk Terras

Om optimaal te kunnen genieten van uw terras kan u een zonnetent gebruiken. Deze houdt ongewenste warmte en lichtinval buiten en zorgt voor schaduw op uw terras.

Vogue

Een draaikiepsysteem met tal van voordelen: het systeem ‘heft’ het uitvalprofiel mooi recht in de kast (perfecte sluiting), het windblokkeringssysteem voorkomt beschadigingen bij te hoge windbelasting en de hellingshoek is heel makkelijk aan te passen.

Wandsteunen in verschillende afmetingen afhankelijk van de breedte en uitval van de zonnetenten, tot 400mm breed. Hierdoor vermijdt men een torsie van de kast en kan men een hoge windbelasting aan.

Vogue

  • Veilige en solide inhaaksteun
  • Discrete transfo’s en ontvangers
  • Oprolbare volant (optie)
  • Led-verlichting (optie)
Vogue
Vogue
Corfou
  • Waterdichte cassette
  • Bijkomend profiel tegen waterinsijpeling
  • Aanpasbare hellingsgraad
  • Armen in geëxtrudeerd aluminium
  • Oprolbare volant (optie)
  • Led-verlichting (optie)

Corfou

De zonnetent Corfou is een zonwering met meerdere voordelen. Ze is ontworpen als een “cassette” model waardoor het doek en de motor beschermd blijven. Dankzij de zachte vormen kan de Corfou discreet worden geïntegreerd in elke stijl van architectuur.

De Corfou kan uitgerust worden met 2, 3 of 4 armen, afhankelijk van de breedte van de zonnetent. Zelfs bij een breedte van 12 meter en 4 armen wordt de zonnetentdoek in één stuk gemaakt, dit vooral uit esthetisch oogpunt en om te vermijden dat er tussen 2 verschillende doeken lichtspleten zitten.

Carré

Carré

Liever strakke en rechte vormen?
Dan is de zonnetent type Carré misschien wel iets voor u. Dit scherm kan bovendien ingebouwd worden in een daarvoor voorziene nis.
Ook mogelijk als inbouw.

Sierra

De Sierra heeft de meest compacte aluminium cassette uit ons gamma. De Sierra kan met dezelfde steun zowel tegen de wand als tegen het plafond geplaatst worden. De Sierra wordt dan ook veel geplaatst aan de onderkant van kleine balkons.
Ook bij deze zonnetent is ledverlichting in de knikarmen mogelijk.

Roma

Roma

De zonnetent Roma onderscheidt zich door haar compacte aluminium cassette en design.

De zijkappen van de kast in gegoten aluminium vormen het draagpunt voor de knikarmen, de oprolas en het bedieningsmechanisme.

De versterkte montagesteunen in gegoten aluminium zijn voorzien van een gebrevetteerd inhaaksysteem voor de kast. Dit staat garant voor een eenvoudige en snelle montage of demontage en een grote windvastheid.

Ook bij deze zonnetent is ledverlichting in de knikarmen mogelijk.

Horizon

Verkrijgbaar in verschillende versies, met een maximale breedte van 17,72 m. 

Horizon

De zonnetent Horizon is het ideale product wanneer een gesloten cassette u geen meerwaarde biedt. Bijvoorbeeld bij plaatsing onder een uitsprong of voor handelaars die elk seizoen een zonnetent uitzetten ongeacht de weersomstandigheden. Deze zonnetent kan op vraag altijd met een afdekkap worden uitgevoerd.

Buitenjaloeziën

Op elk moment van de dag een perfecte inkijkbescherming

Buitenjaloezieën hebben één van de beste zonweringswaardes, omdat ze het meest beschermen tegen binnenvallend zonlicht en warmte.

Het buitenzicht en de lichtinval heeft u volledig zelf in de hand door de kantelbare lamellen. In volledig dichte stand kunt u de buitenjaloezie ook gebruiken als verduistering.

Door te werken met zijdelingse geleiders krijgt u een enorm windvast scherm. De lamellen bestaan in een gebogen of een Z-vormig model.

Copyright 2020 © | Webdesign by IC Solutions